20220112_164359812_iOS_edited.jpg
TSS-Cup

TSS-Cup on seuran laskijoille tarkoitettu isompiin kilpailuihin valmentava kilpailu.

Cupissa pyritään järjestämään neljä osakilpailua, lajeina pujottelu (PoP/P) ja superpujottelu (SUP). Kilpailukutsu ja tulokset julkaistaan seuran yleisissä tiedotuskanavissa (esim. verkkosivut tai WhatsApp).

Sarjat N/M 8-18 ja yleinen. Yksittäisessä kilpailussa ei jaeta palkintoja. Yksittäisestä kilpailusta annetaan pisteitä maailmancupissa käytettävällä pistelaskukaavalla, ks. alla.

TSS-Cupin kokonaiskilpailuun voivat osallistua vain TSS:n laskijat. TSS-Cupin yhteispisteisiin huomioidaan jokaiselta kilpailijalta kolme parasta osakilpailua. Tasapisteissä olevien kilpailijoiden järjestyksen ratkaisee sijoitusten paremmuus (eniten 1. sijoja, eniten 2. sijoja, jne.), ja mikäli sijoitusten paremmuuksissa ei ole eroa, sijoitus jaetaan. TSS-Cupissa palkitaan kunkin sarjan kolme parasta laskijaa.

Muilta osin kilpailuissa noudatetaan soveltuvin osin ensisijaisesti ES-Alppi ja toissijaisesti Ski Sport Finland kilpailusääntöjä.

TSS-Cup -osakilpailun pistelaskenta:

TSS-Cup_pistelasku.png